Affordable design for big and small

We vinden het belangrijk om zo duidelijk mogelijk te zijn in hoe ons kindermeubilair gemaakt wordt. En dat alle kosten helder zijn. Bovendien kun je bij ons ook kiezen voor het kopen of huren van elk product uit de collectie. Maar niet alleen dat, we geven op elk aangekochte product een terugname garantie. Dat is dus gewoon geld terug na gebruik. Aardig hé? We heten niet voor niets Frendly.

Koop

Kies je voor kopen? Dit is hoe het verder verloopt. Bij aankoop kun je verwachten dat we je gekozen meubel(s) binnen 5-10 werkdagen leveren als deze op voorraad is. De voorraadstatus staat per product vermeld. Onze leveringspartner levert grotere meubelstukken (vanaf €400) en plaatst deze direct in je huis waar jij wilt. Kleinere meubelstukken (tot €400) worden met de pakketpost verstuurd. Je kunt ook een pick-up afspraak maken in onze showroom in Haarlem.

Maak een afspraak

HUUR

Ga je liever voor huren. Het is heel gemakkelijk en kan al vanaf één Frendly product. Je huurt het gedurende de periode van het door jou gekozen abonnement en na afloop hiervan is het maandelijks opzegbaar. De minimale looptijd is 6 maanden.

Dit zijn onze abonnementsvormen:

Super Frendly Abo: vanaf 24 maanden huren inclusief pick-up na afloop huurtermijn

Very Frendly Abo: vanaf 12 maanden huren inclusief pick-up na afloop huurtermijn, exclusief verzending*

Flex Frendly Abo: vanaf 6 maanden huren inclusief pick-up na afloop huurtermijn, exclusief verzending*

*De verzendkosten voor grote meubels zijn €45 en voor kleine €15. Je kunt ook een pick-up afspraak maken in onze showroom in Haarlem.

Maak een afspraak

Give back to get back

Er komt een moment dat je Frendly meubel niet meer nodig is, omdat je mini-mens niet zo mini meer is of dat er plaats gemaakt moet worden voor iets anders. Wat de reden dan ook is, we hebben een terugname garantie. Om het retourbedrag te bepalen, wordt er eerst gekeken of het meubel geschikt is voor Reuse, Repair of Recycle. We controleren je teruggestuurde product grondig om dit goed te kunnen beoordelen.

Het meubel is geschikt voor Reuse. Je krijgt 12% van het oorspronkelijke aankoopbedrag terug.

Het product gaat naar Repair. Je krijgt 6% van het oorspronkelijke aankoopbedrag terug.

Het product moet naar Recycle. De planeet is blij met je, maar helaas krijg je geen bedrag retour.

Toch nog vragen hierover? Dat kan. Check onze FAQ , misschien is je vraag daar al beantwoordt en als dat niet zo is, neem dan contact met ons op.