Zo simpel is Frendly

Onze collectie bestaat uit onmisbare, eerlijk vervaardigde en stijlvolle kindermeubelstukken. Van ledikant tot commode, van kledingkast tot speelgoedkist en meer. Voor elke fase van je opgroeiende kids.

Kies je meubel

Onze producten komen in twee uitvoeringen: Sand Beige en Light Oak. Je kiest het product dat je wilt en de kleuruitvoering.

Kies kopen of huren

Koop

Kopen is handig als je weet dat je het meubel voor langere tijd zult gebruiken. Zodra je het meubel niet meer nodig hebt, kun je het terugsturen en eventueel een deel van het aankoopbedrag terugkrijgen.

Kies kopen of huren

Huur

Huren is de meest duurzame optie, een meubel heeft op deze manier namelijk meerdere gebruikers. En zodra je het meubel niet meer nodig hebt, kun je het terugsturen voor het volgende gezin.

Krijg je meubels thuis geleverd

Als je gekozen meubel op voorraad is dan kun je verwachten dat we deze binnen 5-10 werkdagen als een flatpack leveren. De voorraadstatus wordt per product vermeld. Grotere meubelstukken (vanaf €400) worden overal in huis geplaatst en kleinere meubelstukken (tot €400) worden met de gewone pakketpost verzonden.

Niet meer nodig?

De kids zijn eruit gegroeid, je wilt de kinderkamer anders inrichten of je Frendly meubel is vanwege een andere reden overbodig geworden? Stuur het terug naar ons en krijg een deel van je geld terug. We komen Frendly producten gratis ophalen. Ga naar de pagina en vul het formulier in en we nemen snel contact met je op over de vervolgstappen. Meer informatie over onze terugname garantie zijn te lezen in onze FAQ.

Pre-loved

Eerder gebruikte meubels in goede staat bieden we aan via onze Preloved collectie. Elk meubelstuk wordt gereinigd, gecheckt, gerepareerd en helemaal puntgaaf aangeboden voor een lagere prijs. Zo zijn onze Frendly meubels nog vriendelijker voor planeet en portemonnee.

Coming soon